FriluftsRådet

Grønne Spirer

Grønne Spirers kurser

*Persondata: Navne som indskrives i forbindelse med kursustilmeldinger vil være frit synligt på hjemmesiden. alternativt benævn; kursusdeltager 1, kursusdeltager 2, etc.

I kan nu danne jer overblik over alle årets kursustilbud herunder. Bemærk:

Ålborg Kommunes Green Building tilbydes lokale kurser først i september. Se og tilmeld hos tovholder eller herunder.
Århus Kommunes institutioner tilbydes et lokalt kursus den 23. november. se nedenfor.
Randers Kommunes institutioner tilbydes et lokalt kursus for fyrtårne 26. oktober. Se nedenfor.
 
Det skal du vide om Grønne Spirers arrangementer
Grønne Spirers kurser og konferencer har fokus på naturpædagogiske emner, fx science, bæredygtighed i børnehøjde, ro og forundring, fugle, 0-3 årige i naturen, vild mad og meget andet. Kurserne foregår først og fremmest udendørs med masser af praktiske eksempler, hvorimod konferencerne har et større teoretisk indhold og færre udeaktiviteter.  

Tilmelding og pris
Medlemmer har to gratis kursuspladser om året og tilmelder sig med login her på siden eller pr. mail til Camilla Dollerup: ckd@friluftsraadet.dk. (personlige medlemmer og gratis kampagnetilbud har kun én gratis plads).
Alle andre kan tilmelde sig ved at ringe til Camilla Dollerup på telefon; 24630564. eller sende en mail med navn, institution, email og evt. EAN til ovenstående mail. Ekstra kursuspladser koster 750 kr.

HUSK: Der er frokost, kaffe og rigeligt med postevand på alle vores arrangementer.
HUSK: En uge før kursusstart er tilmeldingen bindende og pladsen tæller som benyttet.

Tjek om i er rigtigt tilmeldt
ved at klikke på det aktuelle kursus og gennemgå deltagerlisten. Deltagerlisterne er synlige for alle. Hvis I ønsker at udelade medarbejderens navn, kan I tilmelde deltagere uden navns nævnelse.

 

 

Kurser fra 1. januar 2022 til 31. december 2022

GRØNNE SPIRERS NATURPÆDAGOGISKE MESSE

Start: 26. januar 2022 09:30
Slut: 26. januar 2022 16:00
Målgruppe: Grønne Spirer - alle er velkomne, bidrag med inspiration og modtag flaget
Sted: Milling Hotel Park
Adresse: Viaduktvej 28, 5500 Middelfart
Ledige pladser: 52
Tilmeld dette kursus

FLYTTET TIL 26. JANUAR Grønne Spirers store NATURPÆDAGOGISKE MESSE med input fra Grønne Spirers grønne dagtilbud og flagtildelinger På opfordring afholder vi som noget nyt en naturpædagogisk MESSE, hvor de mange erfarne deltagere fra Grønne Spirer selv medbringer små og store ting til udstilling og væg, småaktiviteter vi afprøver ude og i det hele taget masser af fælles viden og inspiration. Det bliver en farverig og levende udstilling og en palet af små iderige indlæg fra deltagerne. Bidragsydere deltager gratis i messen. Vi har naturligvis også inviteret en inspirerende naturvejleder, ligesom der vil være små og store nyheder og ideer fra Grønne Spirers projektkoordinator. På Messen bliver det muligt at blive certificeret med flag og certifikat på baggrund af det materiale og inspiration, man har med. Skulle du have ønsker til dagen eller noget særligt, du gerne vil fortælle om eller vise frem, kan du på forhånd skrive til ikr@friluftsraadet.dk mere...

  • Hovedsite
  • Blå Flag
  • Grønt Flag - Grøn Skole
  • Grønne Spirer
  • FEE
  • FEE
  • CO2 neutralt website